ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ СПОСТЕРЕЖНОЇ КОМІСІЇ ПРИ ІЗМАЇЛЬСЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ СПОСТЕРЕЖНОЇ КОМІСІЇ ПРИ ІЗМАЇЛЬСЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ
29 травня 2024 року під головуванням заступниці голови Ізмаїльської районної державної адміністрації Марини Деной проведено чергове засідання спостережної комісії.
Відповідно до порядку денного було розглянуто питання щодо надання допомоги в адаптації та працевлаштуванні особи Ізмаїльської міської громади, 1997 року народження, яка звільнилась з місця позбавлення волі 26 квітня 2024 року. Заступниця директора Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості Людмила Пальжок повідомила про проведену роботу фахівцями Центру зайнятості з вказаною особою щодо його працевлаштування та про умови навчання та перенавчання професіям, які мають попит на ринку праці.
Голова спостережної комісії Марина Деной поінформувала присутніх про проведені заходи з метою надання допомоги в оформленні документів та проведення оцінювання потреб у соціальних послугах звільнених осіб з місць позбавлення волі, що перебувають на обліку в Ізмаїльському районному відділі №1 філії ДУ «Центр пробації».
Розглянули три повідомлення про звільнення осіб, які надійшли до спостережної комісії від державних установ виконання покарань України протягом квітня – травня 2024 року.
Наприкінці засідання Марина Деной зауважила на необхідності підтримки осіб, які звільняються з місць відбування покарання, надання допомоги у соціальній адаптації з метою попередження повторної злочинності серед осіб, які мали проблеми із законом.
За підсумками засідання головою спостережної комісії Мариною Деной були надані відповідні доручення і рекомендації.
Возможно, это изображение 9 человек и текст
 


Загрузка...