Мешканці міста Ізмаїл Ользі Клімовій, яка хворіє на онкологію, потрібна фінансова допомога

Мешканці міста Ізмаїл Ользі Клімовій, яка хворіє на онкологію, потрібна фінансова допомога

Другий рік поспіль Ольга Клімова долає страшне онкозахворювання шлунку. За цей час їй довелося пройти безліч обстежень, отримати лікування хіміотерапією. На жаль, хвороба прогресує навіть після видалення пухлини, стався рецидив. Для продовження лікування жінка потребує фінансової підтримки, передає Бессарабія.UA.

До встановлення діагнозу Ольга працювала продавчинею у молочному відділі мережі магазинів “Мрія”. Її завжди оточуючі ставили у приклад як життєрадісну, добру, відверту людину.

У травні 2023 року вона відчула, що в організмі відбувається щось неладне, стан час від часу погіршувався, але Ольга довго не наважувалась йти на обстеження.

Врешті на гастроскопії жінка почула для себе невтішні прогнози, лікар побачив утворення. На прийомі у сімейного лікаря було вирішено терміново їхати на лікування до Національного інституту раку у місті Київ.

“Тоді  я ще не розуміла складнощів хвороби та вірила, що після операції повернуся до Ізмаїла та продовжу працювати як зазвичай”, – згадує Ольга.

Однак реальність була іншою, попереду були обстеження, КТ для встановлення точного діагнозу. На  жаль, у жінки підтвердився діагноз раку шлунку IV стадії.

Відтоді мешканка міста Ізмаїл розпочала свою боротьбу з хворобою та дійсно після першої хіміотерапії ще намагалась працювати.

Вона зазначає, що підтримка чоловіка, друзів, колег мотивувала її не здаватися, навіть коли було дуже важко.

Восени Ользі зробили операцію з видалення шлунку, щоб уникнути розповсюдження метастазів по всьому організму. Деякий час вона почувалася добре та, на жаль, як виявилися випробовування ще не скінчилися.

У жінки стався рецидив, хвороба знову атакувала внутрішні органи, Ольга продовжує отримувати хіміотерапію. Кожні два тижні вона їздить до столиці, щоб слідувати протоколу лікування.

Вартість ліків кожного разу обходиться для її родини від 5000 до 12 000 грн.

Також в Ольги низькі показники лейкоцитів, що ставить під загрозу проведення курсу хіміотерапії. Щоразу вона для стабілізування аналізів приймає різноманітні дорогі препарати. Загалом від моменту встановлення діагнозу вона схудла на 40 кілограмів.

Та попри все Ольга Клімова хоче жити, посміхається та радіє кожному світанку.

Бессарабія.UA звертається до всіх небайдужих з проханням надати посильну матеріальну допомогу та підтримати Ольгу Клімову у складний період життя.

Реквізити для надання допомоги:

ПриватБанк 5457 0822 7966 5868 (на ім’я Клімової Ольги Іванівни)

Джерело: Бессарабія.UA



Загрузка...