Рятувальники провели "День цивільного захисту" в Міжрегіональній Академії Управління персоналом

Рятувальники провели "День цивільного захисту" в Міжрегіональній Академії Управління персоналом
Рятувальники провели "День цивільного захисту" для здобувачів освіти Міжрегіональної Академії Управління персоналом. Захід традиційно розпочався з теоретичної частини, під час якого студентів ознайомили з правильними діями у разі виникнення пожежі, у разі виявлення пожежі, у разі виявлення вибухонебезпечних і підозрілих предметів, з основними правилами пожежної безпеки, при сигналі "Повітряна тривога".Велику увагу співробітники приділили первинним засобам пожежогасіння-вогнегаснику, розповіли про види вогнегасників та як правильно ними користуватися.
Практична частина розпочалась з проведення учбової евакуації, бо згідно задуму в закладі освіти виникла пожежа на 2-му поверсі, звідки було евакуйовано 58 осіб, 2 людини залишилися в приміщенні і рятувальникам необхідно врятувати їх з задимленої палаючої будівлі.
Рятувальники одягнули апарати захисту органів дихання і зору і розпочали гасіння умовної пожежі з залученням ланки ГДЗС і на першому поверсі врятували одну особу.
За допомогою трьохколінної висувної драбини рятувальники дісталися 2 поверху, врятували ще одну людину.
Наостанок, теоретичні знання були відпрацьовані практично, кожен мав змогу скористатися вогнегасником і у разі виникнення пожежі - ліквідувати її.
Возможно, это изображение 12 человек и огонь
Возможно, это изображение 4 человека
Возможно, это изображение 2 человека, скорая помощь и текст «БА УКРАΪНИ СИТУАЦИЙ U0»
Возможно, это изображение 9 человек, скорая помощь и текст
Возможно, это изображение 11 человек, огонь и текст
Возможно, это изображение 7 человек, скорая помощь и текст
 


Загрузка...