В Ізмаїлі десятки шукачів зустрілися з роботодавцями (фото)

В Ізмаїлі десятки шукачів зустрілися з роботодавцями (фото)

Цього тижня в Ізмаїлі відбулася толока “Реалізуй свою мрію та побудуй успішну кар’єру!” – її влаштувала Ізмаїльська філія Одеського обласного центру занятості на базі Ізмаїльського державного гуманітарного університету. Мета заходу – поєднати потенційних шукачів роботи з роботодавцями та створити платформу для їхньої комунікації, а також навчити потенційних шукачів роботи корисним навичкам.

На відкритті до присутніх звернулися заступниця голови Ізмаїльської районної державної адміністрації Марина Деной, заступник Ізмаїльського міського голови Сергій Лузанов, директор Ізмаїльської філії Одеського обласного центру занятості Володимир Довгаль та ректор Ізмаїльського державного гуманітарного університету Ярослав Кічук.

Так, свої вакансії запропонували більше 10 крупних підприємств Ізмаїлу, і цей перелік – далеко не повний: знайти вакансії можна було від “Райфайзенбанку” до “Нової пошти” на будь-який смак та рівень кваліфікації. Одночасно з цим фахівці Ізмаїльської філії Одеського обласного центру занятості провели й майстер-класи з soft-skills щодо працевлаштування та написання резюме для охочих та особливо молоді, яка ще не має такого досвіду.

Крім того, присутні консультувалий представники недержавних організацій: представники БФ “Карітас Одеса УГКЦ” проводили кампанію з убезпечення від торгівлі людьми та трудової експлуатації, а фахівці Червоного Хреста навчили бажаючих присутніх правилам надання першої домедичної допомоги.

При цьому, на вході до університету одночасно проходив і благодійний ярмарок на підтримку Збройних сил України, який влаштували місцеві волонтери, а також було облаштовано тематичну фотозону, про яку подбали представники центру занятості.

Джерело: izmnews.info



Загрузка...