Прикордонника з міста Ізмаїл нагородили медаллю “За військову службу Україні”(фото)

Прикордонника з міста Ізмаїл нагородили медаллю “За військову службу Україні”(фото)

Уродженця міста Ізмаїл з позивним “Малий” відзначили державною нагородою за спротив ворогу під час евакуації поранених. Про це повідомляє Бессарабія.UA з посиланням на Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Владислав народився в місті Ізмаїл. У 2020 році завершив навчання в Ізмаїльському технікумі економіки та права. Своє життя вирішив присвятити захисту Батьківщини та вступити до лав прикордонників.

Хлопець на фронті з 2022 року, в рядах прикордонної комендатури швидкого реагування разом зі своїми побратимами брав безпосередню участь у бойових діях на Херсонщині та на сході країни.

В один із запеклих днів жовтня 2023 року “Малий” залишився на позиції поблизу населеного пункту Макіївка Сватівського району Луганської області аби прикрити евакуацію поранених прикордонників. Тоді захисник отримав вогнепальне поранення лівого стегна.

Владислава відзначили медаллю “За військову службу Україні” за мужність, відвагу, самовіддані дії, сумлінність, проявлені під час виконання службових завдань із забезпечення захисту інтересів України.

Джерело: Бессарабія.UA



Загрузка...