Ізмаїльська філія Одеського обласного центру зайнятості провела масштабний ярмарок вакансій (фото)

Ізмаїльська філія Одеського обласного центру зайнятості провела масштабний ярмарок вакансій (фото)

22 травня Ізмаїльська філія Одеського обласного центру зайнятості на базі Ізмаїльського державного гуманітарного університету провела Толоку з метою налагодження співпраці між потенційними роботодавцями, шукачами роботи та активною молоддю. Про це повідомляє Бессарабія.UA.

Захід відвідали представники Ізмаїльської РДА, ІДГУ, Ізмаїльського вищого професійного училища, громадських організацій “Вільна”, “Жива Я”, “10 квітня”, Благодійного фонду “Карітас”, Товариства Червоного Хреста України, волонтерської організації ВО “Елітні сітки та не тільки”. Учасниками Толоки стали представники 13 роботодавців, які запропонували понад 100 вакансій.

На Толоці працювало декілька локацій.

Перша – це ярмарок вакансій, на якому презентували діяльність роботодавців, розглядались їхні пропозиції та проєкти. Зокрема, це підприємства та компанії, які ведуть діяльність у сфері фармацевтики, послуг, логістики на території Одеської області.

На другій та третій локаціях проводились тренінги відділом рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості. Один з них – тренінг для підприємців, стосовно участі в урядовій грантовій програмі “Власна справа”, спікером якого виступила начальниця цього відділу Інга Дудник.

Цільовою аудиторією наступного тренінгу  стали студенти. Для них заступниця начальника відділу рекрутингу Емма Евель провела навчання стосовно написання резюме та відпрацювала кейси щодо монетизації талантів.

Крым того, своїм досвідом поділилися волонтери Ізмаїльського району, які допомагають військовослужбовцям. В межах проведення заходу вони організували благодійний розпродаж, з метою збору коштів на необхідне оснащення захисникам.

Також на локаціях Толоки працювали різноманітні фотозони для фіксації спілкування між її учасниками.

Джерело: Бессарабія.UA



Загрузка...