Увага!!! Ізмаїльська філія Одеського обласного центру організовує Толоку – ярмарок вакансій, тренінг для студентів, спілкування з волонтерами

Увага!!! Ізмаїльська філія Одеського обласного центру організовує Толоку – ярмарок вакансій, тренінг для студентів, спілкування з волонтерами

22.05.2024 р. о 09.30 Ізмаїльська філія Одеського обласного центру зайнятості на базі Ізмаїльського державного гуманітарного університету організовує Толоку – ярмарок вакансій, семінар для майбутніх чи діючих підприємців, тренінг для студентів, спілкування з волонтерами, презентація центрів професійно-технічної освіти тощо.

Мета заходу: налагодити професійні зв’язки, інформувати про актуальні вакансії та надати громадянам інформацію про можливість професійного навчання, підвищення кваліфікації, відкриття чи розвиток власного бізнесу, знайти талановитих людей.

На ярмарку будуть представлені вакансії підприємств Ізмаїльського району.

 Плюси заходу: можна завести корисні знайомства, зрозуміти, що потрібно вміти та знати, щоб працювати у топовій компанії; познайомитися з кращими роботодавцями району, послухати семінар від крутих спікерів і дізнатися про щось нове, отримати індивідуальні кар’єрні консультації від професіоналів, пройти співбесіди та лекції, що допоможуть вам у працевлаштуванні.

Не втрачайте можливість знайти свою першу роботу або покращити вже існуючу з гідною оплатою та гарними умовами, займатися улюбленою працею!

Джерело: idgu.edu.ua



Загрузка...