Ізмаїльські спортсмени привезли чимало медалей з чемпіонату України з панкратіону та греплінгу

Ізмаїльські спортсмени привезли чимало медалей з чемпіонату України з панкратіону та греплінгу

На чемпіонаті України з панкратіону та греплінгу UWW, який зібрав понад 500 спортсменів у Кропивницькому 16-18 травня, ізмаїльчани внесли в скарбничку збірної Одеської області 14 медалей.

С 16 по 18 травня у Кропивницькому проходив чемпіонат України з панкратіону та греплінгу UWW серед молодших юнаків та дітей 2011-2012, 2013-2014 років народження, який зібрав понад 500 спортсменів з 18 регіонів України.

У складі збірної Одеської області приймала участь об'єднана команда спортсменів з чотирьох спортивних клубів Бессарабії: чотири спортсмени з "MMA IZMAIL" (тренер Журавльов М.С., Карасьова О.Ю.), один спортсмен з "MMA АРЦИЗ" (тренер Мінгазов Раніль, Петро Бондарцов), два спортсмени з "ГРЕПЛЕР ЛАЙФ ІЗМАЇЛ" (тренер Кравченко Олексій та Маламен Євгеній), п’ять спортсменів зі СК "СВАРОЖИЧИ" (Волинщіков П.С.).

Бійці боролися у трьох версіях: традішн (ударна техніка з боротьбою), греплінг ноу-гі (боротьба в рашгардах) та грепплінг гі (боротьба в кімоно).

Результати збірної Бесарабії порадували тренерський склад.

Спортсмени клубу "MMA IZMAIL" завоювали 7 медалей: Корж Аполінарія – дві золоті медалі, Шкепу Ярослав – золота та дві бронзові медалі, Попов Руслан – срібло та бронза.

Спортсменка клубу "Грепплер Лайф Ізмаїл" Манько Віра виборола дві золоті медалі.

Гавриленко Аріна з клубу "Сварожичі" – дві золоті та одну бронзову медаль, Шалахіна Поліна – одну срібну та одну бронзову медаль.

Загалом у скарбничку збірної Одеської області команда з Бессарабії внесла 14 медалей – 5 золотих, 4 срібних та 5 бронзових.

Джерело: izmacity


Загрузка...