В Ізмаїлі поєдналися психологія та мистецтво (фото,відео)

В Ізмаїлі поєдналися психологія та мистецтво (фото,відео)

В Ізмаїлі відбувся захід за участю провідних психологів міста та представників плей-бек театру “Грані”: долучитися до цікавого та незвичного виду театрального мистецтва змогли і містяни, а темою зустрічи стали історії першого кроку у будь-якій сфері, які актори театралізували у перфоманс.

Така зустріч виявилася цікавою й для психологів: вони досліджували можливості використання плей-бек театру для роботи з психоемоційною напругою та травмою. Серед учасників заходу були й керівниця Ізмаїльського відділення Української асоціації сімейних психологів доцент Олена Сорока разом з курсантами курсантської наукової проблемної групи Дунайського інституту Національного університету «Одеська морська академія», викладач кафедри загальної та практичної психології Ізмаїльського державного гуманітарного університету Світлана Жоха, військовослужбовці Національної гвардії України та інші.

Формат зустрічи мав на увазі заслухання історій з життя присутніх та їхню демонстрацію акторами плей-бек театру “Грані” у різних техніках. Як зауважила лідерка театру Ірина Голобородько, група нещодавно завершила навчання щодо роботи з психологічною травмою від Міжнародного форуму миру та Українською школою плей-бек театрів, яке тривало майже рік, тому сьогоднішня зустріч стала своєрідним випуском для театру “Грані”.

Учасники були в захваті від перфомансів та техніки виконання, ділилися враженнями та розглядали можливості застосування такої форми роботи, рівно як залагоджували контакти для подальшої співпраці кожний у своїй галузі.

Джерело: izmnews.info

 



Загрузка...