В Ізмаїлі чоловік на очах у дітей вбив вилами собаку

В Ізмаїлі чоловік на очах у дітей вбив вилами собаку

Два дні тому близько третьої години дня діти з багатоповерхівки на Горіховій балці вийшли на прогулянку. За ними ув’язалися два дворові безпритульні собаки. Звичайна повсякденна ситуація, але закінчилася вона трагедією для однієї з собак та стресом для її очевидців. Про це журналісти інформаційної агенції «Юг.Today» дізналися від волонтерів, які зв’язалися з нами та опублікували саму історію, її продовження, а також моторошні фото та відео.

Коли діти проходили біля одного з приватних будинків по вулиці Нижньосадова, собаки перестрибнули через провислу сітку-рабицю і зайшли на подвір’я. Одна із собак – лайка – почала душити курей.

Вийшов господар, лайка перестрибнула і втекла, а другий пес залишився. Загнавши пса у «глухий кут»,  чоловік двічі проткнув йому вилами грудну клітку.

З двору пес, який, до речі, курей не чіпав, вийшов на своїх лапах, заливаючи усе довкола кров’ю. Діти були шоковані та розгублені, але не втекли, залишивши пса, а повідомили про подію волонтерам.

Пса терміново відвезли на рентген, а потім у ветеринарну клінику, де його прооперували.

На місце події волонтерка викликала поліцію.

«Чоловік без зазріння совісті зізнався у скоєному, бо не бачить у цьому нічого страшного. Адже в нього задушено 4 курки. Я розумію, що будь-якій людині не сподобається, що курей, яких вона вирощує для харчування, душить собака. Але не проткне нормальна людина вилами живу істоту. Хіба це поверне курей, яких цей чоловік сам з’їв би найближчим часом? Адже можна було просто прогнати, налякати, трохи вдарити, а найголовніше зробити паркан! У тому районі, а це не так далеко від дач і некрасівського полігону, дуже багато собак, і якщо ці з такою легкістю перестрибнули сітку, то курей можуть душити хоч щодня інші собаки», – зазначає волонтерка.

Обіцяна поліцейськими, які прийняли заяву, оперативна група на поточний момент так і не приїхала. Жінка зателефонувала поліцейським та запитала, що робити з тілом. Їй відповіли, що собаку слід поховати. Це на їхнє прохання й зробив знайомий волонтерів.

«Я не вірю в закон і правопорядок у нашій країні, особливо стосовно тварин», – написала волонтерка в останній публікації.

Фото чоловіка, який вбив тварину, авторка допису оприлюднила у Фейсбук. Чи отримає він якесь покарання, окрім осуду суспільства, питання складне. Як доказ у волонтерів залишилися лише відео, свідчення ветеринарного лікаря та очевидців події, усі з яких, на жаль, неповнолітні.

Під час візиту поліції дружина чоловіка кілька разів зазначила, що вони були у Німеччині, і там собаки ось так вулицями не ходять. Тільки забула додати, що за такий вчинок у Німеччині її чоловік точно отримав би покарання. Проте цю сторону медалі у нас воліють не бачити, не замислюючись над тим, що той порядок, який є в цивілізованих країнах, є наслідком того, що люди неухильно дотримуються законів.

Підготувала Діана ГЕРГІНОВА

Джерело: «Юг.Today»



Загрузка...