В Ізмаїлі фінішували зональні змагання «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу: серед переможців команди ізмаїльських школярів

В Ізмаїлі фінішували зональні змагання «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу: серед переможців команди ізмаїльських школярів

Сьогодні, 15 травня, у Центрі дозвілля “Ізмаїльський палац спорту” відбулися захоплюючі зональні змагання проєкту “Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги” з баскетболу серед юнаків та дівчат. Про це інформує Бессарабія.UA з посиланням на Ізмаїльську районну державну адміністрацію.

Змагання виявилися емоційно-насиченими. Юні спортсмени продемонстрували свої спортивні навички, командний дух та витримку. Гра була напруженою та захоплюючою, залишаючи глядачів у захваті з першої її хвилини та до фінального свистка арбітра.

За підсумками зональних змагань по баскетболу перемогу серед юнаків здобула команда Одеського ліцею «Фонтанський». Друге місце посіла команда Ізмаїльської гімназії №9 з початковою школою Ізмаїльської міської ради Ізмаїльського району Одеської області.

Серед команд дівчат перше місце посіла команда Ізмаїльського ліцею №6 з гімназією Ізмаїльської міської ради Ізмаїльського району Одеської області, друге – Татарбунарського ліцею Татарбунарської громади.

Вказані команди, які продемонстрували вищий рівень майстерності та бажання перемогти, отримали право представляти свій район на обласних змаганнях.

Джерело: Бессарабія.UA



Загрузка...