Вогонь у навчальному закладі Ізмаїла: рятувальники показали майстер-клас з ліквідації уявної пожежі(фото)

Вогонь у навчальному закладі Ізмаїла: рятувальники показали майстер-клас з ліквідації уявної пожежі(фото)

В Дунайському центрі професійної освіти відбувся День цивільного захисту. За легендою, у навчальному закладі сталася пожежа, тому рятувальники показали всі етапи своєї роботи наочно – від евакуації людей до гасіння пожежі.

Співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій не тільки роз’яснили слухачам Дунайского центру професійної освіти, як діяти у разі пожежі, але і показали на практиці.

За легендою, у приміщенні одного з корпусів навчального закладу сталася пожежа. Дітей оперативно евакуювали, паралельно викликавши рятувальників. Правда, захід трошки почався не за планом, бо евакуювати студентів навчального закладу прийшлося не на вулицю, а в бомбосховище – бо якраз по країні була оголошена цілком реальна повітряна тривога. Вже після відбою слухачі центру вишикувалися на головному плаці для проведення заходу.

Поруч рятувальники 20-ї ДПРЧ розгорнули спецтехніку.

Спочатку здобувачі освіти продемонстрували спеціалістам ДСНС свою майстерність у надяганні протигазу, за що отримали найвищу оцінку.

А після цього розпочалася головна частина навчань.

Пожежні за допомогою трьохколінної драбини евакуювали із приміщення на третьому поверсі умовних постраждалих від пожежі.

Джерело: izmacity



Загрузка...