Мотопатруль в дії: у місті Ізмаїл поліціянти зупинили мопедиста в алкогольному сп’янінні(фото)

Мотопатруль в дії: у місті Ізмаїл поліціянти зупинили мопедиста в алкогольному сп’янінні(фото)

У перший день відновлення роботи мотопатруля, 10 травня, на вулиці Михайлівській у місті Ізмаїл поліціянти зупинили мопедиста, який порушував правила дорожнього руху. На вигляд чоловік мав явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Про це повідомляє Бессарабія.UA з посиланням на Патрульну поліцію Одеської області.

Мотопатрульні за згодою громадянина провели тест на визначення вмісту алкоголю в його організмі, використовуючи прилад Drager. Результат тесту склав 2,17 проміле.

Поліціянти склали на кермувальника адмінпротокол за ст. 130 (керування в стані алкогольного сп’яніння) ККУ. Надалі рішення щодо притягнення до відповідальності прийматиме суд.

У Патрульній поліції зазначають, що громадяни, які стали учасником події, очевидцем правопорушення або постраждалим, мають одразу про це повідомити за телефоном 102.

Нагадаємо, найголовнішим завданням мотопатрульних  є швидке реагування на дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, адже маючи уміння та навички з надання домедичної допомоги та оминувши затори, вони можуть першими приїхати на місце події та надати первинну допомогу.

Джерело: Бессарабія.UA



Загрузка...