Спортсменка з Ізмаїла Діана Пойда отримала срібну медаль на чемпіонаті Європи з ММА(фото)

Спортсменка з Ізмаїла Діана Пойда отримала срібну медаль на чемпіонаті Європи з ММА(фото)

С 29 березня по 4 квітня у м.Белград (Сербія) проходить чемпіонат Європи зі змішаних єдиноборств ММА серед аматорів, в якому приймає участь понад 800 спортсменів із 13 країн Європи. Серед них – ізмаїльчанка.

У складі збірної України в чемпіонаті брала участь спортсменка з Ізмаїла, тренер клубу "MMA IZMAIL" Діана Пойда на прізвисько "Амазонка" (тренер Максим Журавльов), яка виступала у ваговий категорії до 70.3 кг, вікової категорії 16- 17 років. 
Діана провела три сутечки, та у фіналі, нажаль, поступилась спортсменці з Фінляндії, отримавши травму руки, та стала срібною призеркою чемпіонату Європи 2024 року. Із цією спортсменкою Діана зустрічається вдруге, перший раз був на чемпіонаті світу в Абу- Дабі 2022 року, де Діана також взяла срібло.
 
Збірна команди України завоювала перше командне місце.
 
- В цьому році дуже напружений графік тренувань та виступів, зазначив Максим Журавльов. - Через декілька тижнів, 18- 21 квітня - чемпіонат України з Панкратіону в Білій Церкві, 27-30 травня - чемпіонат Європи з грепплінгу в Баку, 8-9 червня - чемпіонат Європи з панкратіону в Німеччині, у серпні чемпіонат світу з ММА в Абу- Дабі, та 15-19 жовтня - чемпіонат світу з грепплінгу у Астані (Казахстан). Підготовку до змагань Діана проходить на базі спортивного залу СКБ "Дунаєць", який безкоштовно дає можливість тренуватися! Дякуємо федерації грепплінгу Бессарабії та небайдужим людям, за підтримку наших спортсменів! Дякуємо Федерації змішаних єдиноборств ММА Одеської області за можливість виступати у складі збірної України! Дякуємо ЗСУ за можливість захищати нашу країну на спортивному фронті!
За матеріалами інтернет-ресурсів підготувала Оксана Картельян
Джерело: Місто 24


Загрузка...