В Ізмаїлі відбувся фінальний тур Юнацької Бессарабської баскетбольної ліги (фото)

В Ізмаїлі відбувся фінальний тур Юнацької Бессарабської баскетбольної ліги (фото)

У середу, 27 березня, в Ізмаїлі, в Палаці спорту, відбувся фінальний тур Юнацької Бессарабської баскетбольної ліги.

Як розповіли організатори спортивного заходу, змагання проводилися з жовтня 2023 року по березень 2024 року. В них взяли участь команди ДЮСШ міста Рені, ДЮСШ міста Кілія та дві команди Ізмаїльської ДЮСШ.

Календар ігор був складений так, що кожна команда-учасниця по черзі приймала суперників на своєму ігровому майданчику.

Фінальний тур розпочався з дербі ізмаїльських команд. Спекотна гра вимусила нервуватися і гравців, і тренерів, і вболівальників. Основний час закінчився з рахунком 50:50, а в овертаймі із загальним рахунком 56:55 перемогла команда Ізмаїл-2 (тренер – Микола Шкьопу). Таким чином, вони боротимуться за золоті медалі у фіналі, а команда Ізмаїл-1 (тренер – Анатолій Грубіян) виборюватиме бронзу.

У зустрічі команд Рені (тренер – Світлана Гетьман) і Кілії (тренер – Леонід Прокопенко) результат був закономірним: перемогла команда Рені, адже вони не програли жодної гри в попередніх турах.

Гра за 3-4 місце закінчилася впевненою перемогою команди Ізмаїл-1, вони – бронзові призери. А ось фінал за 1 місце знову визвав бурю емоцій – Рені та Ізмаїл-2 виборювали кожне очко і перевага була то на одному боці, то на другому, але врешті ренійці виявилися майстернішими і заслужено посіли 1 місце! У команди Ізмаїл-2 – срібні нагороди!

Урочисте нагородження провели заступник міського голови Сергій Лузанов та начальник відділу фізичної культури та спорту, майстер спорту Тетяна Морій.

Команди були нагороджені Кубками, гравці – медалями та грамотами. Також були визначені переможці у наступних номінаціях:

  • Найперспективніший гравець – Богдан Молаке (Кілія)
  • Кращий захисник – Дмитро Косюга (Ізмаїл-1)
  • Кращий нападник – Тимур Сокоренко (Ізмаїл-2)
  • MVP турніру – Олег Зотов (Рені).
  • Джерело: izmnews.info


Загрузка...