На Одещині чоловік навмисне підпалив домоволодіння власної матері(фото)

На Одещині чоловік навмисне підпалив домоволодіння власної матері(фото)

Житель Болградського району Одеської області вчинив низку наркозлочинів та підпалив домоволодіння власної матері.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

31-річний житель одного з сіл Болградської громади організував вдома на кухні місце з саморобним приладдям для незаконного вживання наркотичних засобів і надавав приміщення наркозалежним особам.

Під час проведення на території домоволодіння чоловіка слідчих заходів правоохоронці виявили на присадибній ділянці вирощені господарем кущі снотворного маку та конопель, які він дбайливо обробляв та поливав, а в оселі – виготовлений ним із раніше вирощених конопель заборонений в обігу наркотичний засіб канабіс.

Загалом слідчі вилучили з маєтку правопорушника 435 рослин маку, 56 рослин конопель, близько 240 г канабісу та пристрій для вживання наркотиків із їх залишками.

На Одещині наркоман підпалив домоволодіння власної матері. Фото: пресслужба Нацполіції
На Одещині наркоман підпалив домоволодіння власної матері. Фото: пресслужба Нацполіції

На час досудового розслідування суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. А поки тривало слідство, чоловік посварився з матір’ю і, порушивши умови запобіжного заходу, наступного дня після конфлікту пішов до неї додому помститися. Заради помсти зловмисник тихцем підпалив на вулиці біля її домоволодіння сіно та солому, спалив загалом 375 тюків і втік.

Поліцейські оперативно викрили у знищенні вогнем майна жінки її сина, а в ході ще одного обшуку за місцем його мешкання, окрім речей, що мають інтерес для слідства щодо підпалу, знову виявили близько 25 г канабісу.

Правопорушнику загрожує до 10 років позбавлення волі.



Загрузка...