Житель Білгорода-Дністровського був затриманий на збуті психотропних речовин

Житель Білгорода-Дністровського був затриманий на збуті психотропних речовин

Поліцейські затримали 47-річного правопорушника за місцем мешкання відразу після збуту дози PVP, за яку він отримав від покупця 300 грн. Належність вилученого «товару» до особливо небезпечної психотропної речовини, обіг якої заборонено, правоохоронці підтвердили на місці за допомогою експрес-тесту. Про це повідомляє обласна поліція.

Під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання фігуранта правоохоронці вилучили отримані незаконним шляхом гроші, а також інші речові докази протиправної діяльності, зокрема, ваги, пакувальний матеріал, кристалічну порошкоподібну речовину білого кольору, таблетки, висушену рослинну речовину, фрагмент полімерної пляшки із нашаруванням темно-коричневого кольору. Вилучені речовини слідчі скерували на експертизу для встановлення їх походження та ваги.

“За наявністю достатніх доказів під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури ми повідомили фігуранту про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту, а також незаконному збуті особливо небезпечної психотропної речовини, що передбачено частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Згідно з чинним законодавством, правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. За результатами експертиз буде вирішуватись питання про можливу додаткову правову кваліфікацію дій підозрюваного. Ми також встановлюємо канал надходження заборонених речовин до підозрюваного. Слідство триває“,- прокоментував начальник відділення поліції №2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

Житель Білгорода-Дністровського був затриманий на збуті психотропних речовин

Джерело: bessarabiainform.com



Загрузка...