Воїни бригади ТрО Одещини за один день відбили два ворожих штурми на Донецькому напрямку

Воїни бригади ТрО Одещини за один день відбили два ворожих штурми на Донецькому напрямку

На Донецькому напрямку бійці 122 окремої бригади територіальної оборони Одещини відбивають штурми і завдають втрат ворогу. 24 липня воїни 122 окремої бригади територіальної оборони відбивали два штурми. Детально про перебіг подій цього дня розповіли у пресслужбі бригади, передає інформаційна агенція «Юг.Today».

24 липня поточного року о 9:00 годині в смузі оборони 72 ОМБр почався ворожий штурм з підтримкою бронетехніки – загалом 30 бронемашин.

Близько 11:30 до позицій 185 окремого батальйону 122 ОБр Сил ТрО почала рухатись МТЛБ противника з особовим складом. Бронемашину противника було уражено – відпрацювала артилерія 72 ОМБр та розрахунок БПЛА батальйону Сил ТрО в складі військовослужбовців – солдата «Золотого», молодших сержантів «Морпіха», «Єрмака», «Макса», «Грута».

З бронемашини почали випадати та розбігатися в різні боки недобиті росіяни. Втім, далеко втекти їм не вдалося. Розрахунок АГС-17 молодшого сержанта «Шефа» та солдата «Карабаса» майстерно і професійно знищив ворожу піхоту.

Другий штурм зі сторони противника розпочався надвечір.

Приблизно о 19:30 ПТРК «Фагот» – під керуванням молодшого сержанта «Брагіна» та солдата «Куби» – підбиває БМП противника, що рухалась в бік позицій 185 окремого батальйону.

В подальшому ворожа техніка була знешкоджена стрілецьким відділенням під головуванням головного сержанта «Француза» та бійцями відділення у складі молодших сержантів «Донбаса», «Уазіка», «Вагранта», старшого солдата «Джокера» та солдата «Ревера».

«Гарне полювання, хлопці!» – пишаються у 122 окремій бригаді територіальної оборони своїми побратимами.


Загрузка...