В Одесі під час руху стало зле водієві пасажирського автобуса: внаслідок аварії постраждали люди

В Одесі під час руху стало зле водієві пасажирського автобуса: внаслідок аварії постраждали люди

Автопригода сталася в Одесі вранці 20 липня на перехресті вулиць Михайла Грушевського та Хуторської. Наразі відомо про тринадцятьох постраждалих.

Про це повідомили в головному управлінні Національної поліції в Одеській області, передає інформаційна агенція «Юг.Today».

За попередньою інформацією слідчо-оперативної групи по розслідуванню дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області, під час руху в напрямку центра міста, водієві рейсового транспортного засобу раптового стало зле, внаслідок чого він не впорався з керуванням та наїхав на запарковану в правій смузі вантажівку з напівпричепом.

Правоохоронці продовжують встановлювати повні обставини дорожньо-транспортної пригоди, після чого їй буде надана правова кваліфікація. Водія маршрутного таксі буде перевірено на стан сп’яніння.

Наразі відомо про дванадцятьох пасажирів та водія громадського транспорту, які звернулися по медичну допомогу. Всі вони отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Як повідомили у департаменті охорони здоров’я Одеської обласної військової адміністрації, двоє громадян отримали медичну допомогу на місці та від госпіталізації відмовилися, 11 людей нині перебувають у лікарнях Одеси. Одна постраждала, 76-річна жінка, перебуває у важкому стані. Медики надають всю необхідну допомогу.



Загрузка...