Учні одеських шкіл, які стали переможцями олімпіад і Малої академії наук, отримають премії від міськради

Учні одеських шкіл, які стали переможцями олімпіад і Малої академії наук, отримають премії від міськради

Про це повідомила директорка міського департаменту освіти та науки Олена Буйневич.

Переможців олімпіад та конкурсів МАН відзначать преміями до 1 червня.

Вони будуть нагороджені не тільки нашими оплесками та увагою, а й ще і грошовими винагородами. Це одеська традиція. І ми зараз очікуємо розпорядження одеського міського голови і обов’язково до 1 червня ці діти отримають грошові винагороди, — зазначила голова департаменту.

Крім того, вона розповіла, що майже тисяча випускників дев’ятих класів Одеси отримають свідоцтва з відзнакою у навчанні. Водночас 404 учнів одинадцятих класів нагородять золотими медалями, 117 – срібними.

Це приємно та надихає нас. Особливо коли одеські діти, а ми знаємо що і регіони наші перебувають у різних обставинах. Десь діти мають можливість повністю навчатися очно, не перериватися на повітряні тривоги, –підкреслила Олена Буйневич.

Заохочуватимуть не тільки дітей, а й вчителів за сумлінну працю. На переможців конкурсу «Освітня перлина Одеси» очікує грошовий приз у 10 тис. грн — ці кошти педагоги зможуть витратити на свої професійні задуми.

Премію отримають й учні третього класу 117-ї школи, які розробили інтерактивну книгу з екології Чорного моря. Школярі зробили презентацію видання українською та англійськими мовами – за старання вони будуть відзначені на святі присвяченому обдарованій молоді.



Загрузка...