Черги на КПП та затори на дорогах — як з Одеси дістатися сусідніх країн та Бессарабії(скриншот)

Черги на КПП та затори на дорогах — як з Одеси дістатися сусідніх країн та Бессарабії(скриншот)

Затори спостерігаються на автомобільній трасі Одеса — Рені в напрямку молдовського та румунського кордонів сьогодні увечері, 25 травня. На ділянці дороги від Маяків до КПП доведеться простояти в черзі, адже охоронці кордону ретельно перевіряють документи у охочих дістатися сусідніх країн та Бессарабії.

Про це Новини.LIVE дізналися з картографічного вебсервісу Google Maps.

Затори у напрямку Паланки

Наразі у бік Паланки є невеликий затор на виїзді з Одеси, у районі населеного пункту Великий Дальник, а також близько Маяків та КПП, що розміщується у межах Нижньодністровського національного природного парку. Ця ділянка на картах позначена помаранчевим кольором. Перед самим пунктом є також спостерігаються черги  з охочих перетнути кордон.

Затори на Паланку вечір 25 травня
Ситуація на трасі у напрямку Паланки. Фото: скриншот

Черги на КПП "Старокозаче — Тудора"

А ось на пункті пропуску "Старокозаче" черга на перетин кордону не зафіксована. Наразі доїзд сюди ускладнено заторами у напрямку Паланки, тож на самому пункті пропуску дорога вільна.

Затори на Старокозачому вечір 25 травня
Ситуація на трасі у напрямку "Старокозаче — Тудора". Фото: скриншот

Затори у напрямку Орлівки

На міжнародній трасі М-15 на півдні Одеської області зафіксовано скупчення машин в межах сел Кирнички, Новосільське та Саф'яни. Проте варто зазначити, що розміри заторів не є великими й суттєво не впливають на трафік. На паромній переправі також спостерігається ускладнення руху, ця ділянка на карті позначена помаранчевим кольором.

Затори на Орлівку вечір 25 травня
Ситуація із заторами у напрямку Орлівки. Фото: скриншот

Черги на КПП "Рені"

На пункті пропуску "Рені", що розташовується в однойменному місті, черг на перетин кордону не зафіксовано. Проте є затор на під'їзді до міста. На картах ця ділянка позначена помаранчевим кольором. 

Затори на Рені вечір 25 травня
Затор на під'їзді до КПП "Рені". Фото: скриншот

 



Загрузка...