Власники виноробні з Одещини проведуть у Лондоні ексклюзивний вечір «на біс»

Власники виноробні з Одещини проведуть у Лондоні ексклюзивний вечір «на біс»

Додатковий ексклюзивний вечір у Лондоні проведуть завтра, 23 травня, власники виноробні «Колоніст» Іван та Алла Плачкови. Про це відомі підприємці розповіли на своїй сторінці в Фейсбук, передає інформаційна агенція «Юг.Today».

Нещодавно проведений аналогічний захід у лондонському ресторані Mriya Neo Bistro замість запланованих двадцяти гостей зібрав п’ятдесят шість. І ще багато бажаючих потрапити на цей вечір просто не змогли придбати квитки.

Тому ресторан Mriya Neo Bistro разом з Wine Kolonist оголосив додатковий ексклюзивний вечір – вечерю з подружжям Плачкових. Усього на ньому будуть десять гостей.

«Відверте спілкування, затишок, вишукана кухня і 5 вин «Колоніст». Іван Плачков та Алла Плачкова відверто розкажуть про становлення виноробні та розкриють секрети вин», – обіцяють організатори.

Нагадаємо, що виноробня «Колоніст» цими днями представляє свою продукцію на найвідомішому у Великій Британії виставковому майданчику для професіоналів винної та алкогольної індустрії London Wine Fair. Переможці виставки мають бути оголошені сьогодні ввечері.



Загрузка...