В Татарбунарах ветеринари з Франції продовжують стерилізувати тварин: вже заплановано наступний візит

В Татарбунарах ветеринари з Франції продовжують стерилізувати тварин: вже заплановано наступний візит

Сесілія Клаудо – ветеринарка з Франції, яка разом з вже знайомим нашим читачам волонтером Жан Клод Лореном кілька днів тому приїхала до Татарбунар, аби продовжити роботу зі стерилізації безхатніх тварин. Про Сесилію та її місію на своїй сторінці в Фейсбук розповіла зоозахисниця з Татарбунарської громади Наталія Славенко, передає інформаційна агенція «Юг.Today».

У себе вдома, в Орлеані, Сесілія оперує коней. А тут, в Татарбунарах, вона взяла на себе дуже важку роботу – стерилізувала собак, які мають пухлини.

«Ця тендітна дівчинка тягла в руках великих собак, наче вони цуценята, і з робочого хірургічного столу, втомлена від роботи, одразу сіла на автобус до Бухареста, а звідти – вже літаком до Орлеана. Потрібно віддати належне цій дівчинці, вона зробила величезну роботу для жителів Татарбунар. Комусь врятувала життя, але про це я окремо напишу пост та покажу фото та відео. Ця робота дорогого вартує. Кожне життя, і неважливо це кошеня, собака, людина, має вищу цінність», – написала Наталія.

Волонтерка вчергове подякувала благодійній організації Vet4Ukraine за візит в Татарбунари та зазначила, що це унікальний досвід для України.

Французькі волонтери знов працюватимуть у Татарбунарах у серпні. Всіх, хто має потребу у їхніх послугах, Наталія просить звертатися до неї.

До речі, Жан Клод працюватиме у місті ще тиждень.

Підготувала Діана ГЕРГІНОВА



Загрузка...