Дівчина з Одещини опинилась серед переможців конкурсу дитячих малюнків на космічну тематику(фото)

Дівчина з Одещини опинилась серед переможців конкурсу дитячих малюнків на космічну тематику(фото)

В Україні обрали переможців щорічного конкурсу дитячих малюнків на космічну тематику Noosphere Space Art Challenge.

Як повідомили у  "Асоціації Ноосфера", до конкурсу долучилися 28 576 учасників з різних регіонів країни, а також з Польщі, Чехії, Данії, Японії, Іспанії, Грузії, Литви, Німеччини, Норвегії та США.

Організатори зазначили, що в цьому році вони отримали рекордну кількість талановитих робіт маленьких українців й кожна з них унікальна. Адже в ній ховається велика дитяча мрія й в багатьох вона одна – мир і перемога України.

Долучитися до конкурсу пропонували дітям від 3 до 17 років.

(Фото: "Асоціація Ноосфера")

15-річна Софія Карпова з Березівки Одеської області посіла третє місце у категорії "Переможці 13-17 років".

В асоціації наголосили, що автори кращих робіт отримають кастомізоване худі з зображенням їхнього малюнка і футболку від ГО "Асоціація Ноосфера" Noosphere / Ноосфера за підтримки співзасновника.

Ми писали, з тимчасової окупованої громади Херсонщиниевакуювали чотирьох дітей. Це троє рідних братів і сестричка. Малечі – від двох до дванадцяти років. 

 14 травня, на підконтрольну Україні територію вдалось повернути шістьох дітей з окупованих територій Херсонської області та врятувати їх від таборів російських окупантів. Саме через загрозу відправлення дітей на так зване "оздоровлення" батьки наважилися виїхати з окупації. Адже були випадки, коли дітей забирали й не повертали додому. 

Раніше повідомлялось, у мережі поширили відео з Одеси, на якому жінка давала маленькій дівчинці алкоголь, нецензурно висловлювалася  та шарпала дитину. Правоохоронці встановили особу та місцеперебування жінки, яка була на відео. 

Фото: "Асоціація Ноосфера"

Ірина Глухова



Загрузка...