У Білгород-Дністровському районі поліцейські попередили оборудку з бойовими припасами

У Білгород-Дністровському районі поліцейські попередили оборудку з бойовими припасами

У Білгород-Дністровському районі правоохоронці затримали місцевого громадянина під час збуту малознайомому чоловіку двох корпусів гранат із запалами, про що повідомили у ГУНП в Одеській області, передає інформаційна агенція «Юг.Today».

Незаконна оборудка відбулась на центральній вулиці одного з сіл Успенівської громади. Слідчі вилучили з місця події та скерували на експертизу два корпуси ручних осколкових гранат і запали до них. За попереднім висновком спеціалістів, у конструктивному поєднанні вони є вибухонебезпечними бойовими припасами Ф-1.

Фігуранта затримали в процесуальному порядку відразу після отримання грошей і за наявності достатніх доказів повідомили йому про підозру у придбанні, зберіганні та збуті бойових припасів без передбаченого законом дозволу.

Це правопорушення кваліфікується за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Яким чином до чоловіка потрапили гранати поліцейські встановлюватимуть в ході слідства.

Підготувала Амєлія МИЙНОВА



Загрузка...