Жителька Одеси побила свого колишнього битою

Жителька Одеси побила свого колишнього битою

Позбавлення волі загрожує одеситці за спричинення тяжких тілесних ушкоджень колишньому співмешканцю.

Про це повідомили в пресслужбі ГУ Нацполіції Одеської області.

У дописі відомства йдеться про те, що правопорушниця битою побила потерпілого по голові. Його доставили до лікарні непритомним.

Зазначається, що подія сталася ввечері у дворі багатоповерхівки на вулиці Академіка Корольова. Поліцейські встановили, що чоловік прийшов додому до колишньої співмешканки з наміром помиритися. Жінка в оселю його не впустила, розмова між ними не склалася і він пішов геть. Спостерігаючи за колишнім з вікна квартири, одеситка побачила як той підібрав шматок цегли і подряпав ним її автівку, припарковану неподалік житлового будинку. Обурившись цим вчинком, жінка схопила бейсбольну биту, вибігла на вулицю і кілька разів вдарила нею чоловіка по голові. Той впав і втратив свідомість. Містянка викликала «швидку». Лікарі сповістили про подію поліцію та госпіталізували постраждалого з відкритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, переломом кісток склепіння та основи черепа.

В ході огляду місця події правоохоронці вилучили биту, яку скерували на експертизу, а правопорушницю затримали.

«За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими, ми під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігурантці про підозру у скоєнні правопорушення, що кваліфікується за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, а саме в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Слідство триває», — повідомив т.в.о. начальника слідчого підрозділу відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1 Дмитро Савченко.

 


Загрузка...