Виноробня з Болградського району презентувала у Німеччині нові види вина з бессарабського винограду

Виноробня з Болградського району презентувала у Німеччині нові види вина з бессарабського винограду

Днями в німецькому Дюссельдорфі відбулася одна найбільших міжнародних щорічних виставок вин “ProWein-2024”. Вже традиційно винну Бессарабію на ній представили ТМ “Колоніст” та ТМ “Villa Tinta”. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала”.

Як зазначив організатор, цього року тридцяту виставку “ProWein” відвідало понад 47 тисяч гостей зі 135 країн світу. ТМ “Колоніст” та ТМ “Villa Tinta” представляли нашу країну у складі команди кращих виноробень України на стенді “Wines of Ukraine”.

Під час проведення виставки ТМ “Villa Tinta” презентувала дві новинки: рожеве вино Pinot Noir та біле Pinot Grigio.

“Ми з гордістю представляємо дві зачаровуючі новинки, що безсумнівно прикрасять вашу винну колекцію! Rose Pinot Noir: Ніжне і витончене, як рожева перлина, створена з власного винограду Pinot Noir, заворожує своїми тонкими ароматами червоних ягід та легким квітковим шлейфом. Його неповторний смак відкривається новими відтінками при кожному ковтку, обіцяючи незабутні враження. Біле Pinot Grigio: Яскравий і свіжий, наш Pinot Grigio вражає своєю елегантністю. Виноград, зібраний на кращих виноградниках Придунайської Бессарабії, подарував цьому вину багатий букет з ніжною квітковою нотою”, – саме так описує новинку виробник.

Вже відома дата проведення наступної виставки вин. “ProWein-2025″відбудеться традиційно в Дюссельдорфі 16-18 березня.



Загрузка...