Арцизька громада у жалобі: на фронті загинув захисник України Валентин Мікулін

Арцизька громада у жалобі: на фронті загинув захисник України Валентин Мікулін

Арцизька громада знову в жалобі… Додому «на щиті» повертається мужній воїн, захисник України, Герой – Мікулін Валентин Сергійович. Трагічну новину повідомив на своїй сторінці в Фейсбук голова громади Сергій Парпуланський, передає інформаційна агенція «Юг.Today».

«Молодий, хоробрий, добрий та позитивний. Надійний друг і товариш. Саме таким він залишиться у спогадах близьких, рідних та побратимів.

До останнього подиху він мужньо виконував свій військовий обов’язок. Загинув 19 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу села Кринки Херсонської області.

Йому назавжди залишиться 24…

Щирі співчуття рідним та близьким, побратимам полеглого воїна», – написав Сергій Парпуланський.

Церемонія прощання з загиблим Героєм відбудеться 18 березня о 12:00 за адресою: м. Арциз-2, вул. Калмикова 37/18.

Усіх небайдужих мешканців голова громади просить взяти участь у церемонії прощання, утворивши живий коридор шани на останньому шляху Героя Валентина Мікуліна о 9:15 від Арцизької лікарні вздовж вулиці Добровольського, вулиці Соборна до храму Святого апостола та євангеліста Іоанна Богослова та об 11:00 від храма Святого апостола та євангеліста Іоанна Богослова (вулиця Соборна) вздовж вулиці Свободи у напрямку руху до міста Арциз-2.

Герою Слава!



Загрузка...