Двоє чоловіків переплили річку, щоб потрапити назад в Україну (фото)

Двоє чоловіків переплили річку, щоб потрапити назад в Україну (фото)

Українці в гідрокостюмах перепливли Західний Буг, однак їх згодом помітили прикордонники під час патрулювання.

Двоє українців незаконно перетнули польсько-український кордон, перепливши річку Західний Буг. Прикордонний наряд відділу Рівне виявив поблизу державного рубежу під час патрулювання ділянки. Про це повідомляє Держвная прикордонна служба України в п'ятницю, 26 квітня.

У повідомленні зазначається, що на той факт, що чоловіки переплили річку вказував мокрий одяг порушників. Крім того, під ним у чоловіків були гідрокостюми.

"Правопорушниками виявилися двоє братів віком 25 і 26 років, (виходці з, - ред.) Камінь-Каширського району. Чоловіки кілька років проживали в Німеччині. Однак, через відсутність роботи, надумали повернутися в Україну. І зробити це вирішили незаконно. З собою "мандрівники" прихопили запас харчів та інструмент для перерізання дроту, сподіваючись скористатися ним задля подолання інженерних загороджень. Проте на шляху до них порушників виявив прикордонний наряд", - ідеться а повідомленні.

Чоловіків охоронці кордону доправили до підрозділу та склали відносно них адміністративні документи за статтею Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України (204-1 КУпАП). 



Загрузка...