В Одесі жінка битою побила по голові колишнього до втрати свідомості

В Одесі жінка битою побила по голові колишнього до втрати свідомості
Позбавлення волі загрожує одеситці за спричинення тяжких тілесних ушкоджень колишньому співмешканцю. Вона битою побила потерпілого по голові. У непритомному стані його доправили до лікарні. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».
 
Подія сталася ввечері у дворі багатоповерхівки. Чоловік, маючи намір помиритися з колишньою співмешканкою, прийшов до неї додому. Натомість жінка в оселю його не впустила, розмова між ними не склалася і він пішов геть.
 
Одеситка, спостерігаючи за колишнім з вікна квартири, помітила, як той підібрав шматок цегли і подряпав ним її автівку, припарковану неподалік.
 
У стані обурення вона схопила бейсбольну биту та вибігла на вулицю. Там жінка кілька разів вдарила чоловіка по голові, внаслідок чого той впав і втратив свідомість.
 
Далі жінка викликала «швидку», а лікарі сповістили про подію поліцію та госпіталізували постраждалого з відкритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, переломом кісток склепіння та основи черепа.
 
Під час огляду місця події правоохоронці вилучили биту, яку скерували на експертизу, а правопорушницю затримали.
 
«За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими, ми під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігурантці про підозру у скоєнні правопорушення, що кваліфікується за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, а саме в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Слідство триває», – повідомив т.в.о. начальника слідчого підрозділу відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1 Дмитро Савченко.
 
 


Загрузка...