У Левів переломний день, а Скорпіонам відкриється таємниця: гороскоп на 2 березня

У Левів переломний день, а Скорпіонам відкриється таємниця: гороскоп на 2 березня

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на четвер, 2 березня: день буде цікавим та продуктивним для більшості людей.

Овен

Для Овнів 2 березня це день, коли про себе може нагадати техніка: наприклад у них може зламатися автомобіль або зависнути смартфон. Не варто засмучуватися – ви впораєтеся зі складнощами, але витрат не уникнути.

Телець

Тільці будуть зайняті освоєнням чогось нового. Це може бути освоєння будь-якої спеціальності чи хобі. День буде позитивним та спокійним.

Близнюки

У Близнюків день щедрості, кохання та ласки: 2 березня рідні демонструватимуть на їхню адресу тепло, кохання та ласку.

Рак

Раків поглине рутина - вони будуть по вуха у справах та невирішених робочих питаннях. Багато побутових справ також не залишать сьогодні шансу на розслаблення.

Лев

Леви, на вас чекає переломний день у вашій кар'єрі. Зірки рекомендують сьогодні не розпорошуватися на дрібниці, а сфокусуватися на головному.

Діва

Дів сьогодні чекає шопінг, вони витрачатимуть гроші на себе коханих. Астрологи рекомендують врахувати всі свої бажання та потреби.

Терези

У Терезів цей день пройде під девізом захоплень та хобі, зокрема вони будуть зайняті домашніми справами та рукоділлям. Саме останнє допоможе їм розслабитися та перемикнути увагу.

Скорпіон

На Скорпіонів 2 березня чекають нові відкриття. Вони зможуть навіть збагнути щось особливе та таємниче. Помічником їм у цьому буде Плутон. Будь-яке ваше починання сьогодні має успіх.

Стрілець

У Стрільців сьогодні не вдалий день. Їм, як представникам вогненної стихії, захочеться опустити руки та забути про все. Що б цього не трапилося - сфокусуйтеся на цілі та думайте про щось хороше.

Козеріг

Час творчості. Перші дні весни відмінно підійдуть для того, щоб проявити свій креатив. Це може бути рукоділля, а також участь у якихось творчих заходах, концертах та зустрічах.

Водолій

Не варто забувати про своїх близьких. Зірки радять Водоліям у четвер зателефонувати рідним. Якщо є можливість, варто навіть порадувати їх візитом.

Риби

Рибам 2 березня не варто сумувати та не вішати носа! Усі ваші проблеми тимчасові. За чорною смугою обов'язково настане біла, адже найтемніша ніч завжди перед світанком.

Джерело: apostrophe.ua



Загрузка...