Влучання «шахеда» у багатоповерхівку в Одесі – відомо про двох загиблих

Влучання «шахеда» у багатоповерхівку в Одесі – відомо про двох загиблих

В ніч на 2 березня російські окупанти вночі спрямували з акваторії Чорного моря на Одещину вісім “шахедів”. Як Повідомляють повітряні Сили оборона півдня, протягом години підрозділи ППО в інтенсивному режимі відбивали цю атаку –  сім дронів було знищено.

“Один з дронів під час маневрів серед житлових кварталів Одеси влучив у дев’ятитиповерховий будинок спального району. Частина під’їзду з 18 квартир зруйнована”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомив голова ОВА Олег Кіпер, наразі відомо про двох загиблих. Ще семеро людей отримали поранення, серед них одна дитина. Серед постраждалих вагітна жінка, вона в середньому ступені важкості в лікарні. Ще троє людей з чисельними пораненнями також госпіталізовані, серед них 26-річна дівчина у важкому стані, інші двоє – в стані середньої важкості. Трьом людям, включаючи трирічну дитину, медична допомога надана на місці.

За словами Олега Кіпера, рятувальникам з-під завалів вдалося дістати чоловіка, який в момент влучання ворожого дрону він, попередньо, перебував у підвалі. Чоловік у свідомості, нині його оглядають медики.

Пошуково-рятувальна операція триває. Під завалами можуть перебувати люди.
Джерело: odessa.online

 



Загрузка...