Справжній делікатес: незвичайний рецепт ягідної сальси з хурмою
Дари осені особливі. Зараз сезон хурми. Використовувати її можна не лише для приготування салатів чи десертів, але й соусів.
Ягідна сальса (різновид соусу зі шматочками овочів та фруктів) з хурмою та зеленню — справжній делікатес. Спробуйте її приготувати — і ви в цьому особисто зможете переконатися.
Використання сезонних продуктів у тренді в усьому світі. І це не випадково. Сезонні овочі та фрукти корисні та досить бюджетні.
Експериментувати на кухні завжди захоплююче. Кулінарна творчість популярна в усьому світі. Готуйте з позитивними емоціями.
Кулінарка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» рецептом страви, яку варто приготувати вже найближчим часом.
Ягідна сальса з хурмою та зеленню
- 100 г журавлини
- 1 хурма
- 10−20 г зелені
- 1 червона цибулина
- Перчик чилі
- 1 чайна ложка меду
- 1 чайна ложка соку лайма
- Перець
- Сіль
- 1 столова ложка оливкової олії
Подрібнити цибулину, хурму, журавлину та зелень — кінзу або руколу. Додати сіль, перець, сік лимона, мед та оливкову олію. За бажання можна додати трохи часнику або перцю чилі.
І смачного вам і вашим рідним та близьким!






