Справжній делікатес: незвичайний рецепт ягідної сальси з хурмою

Справжній делікатес: незвичайний рецепт ягідної сальси з хурмою

Дари осені особливі. Зараз сезон хурми. Використовувати її можна не лише для приготування салатів чи десертів, але й соусів.

Ягідна сальса (різновид соусу зі шматочками овочів та фруктів) з хурмою та зеленню — справжній делікатес. Спробуйте її приготувати — і ви в цьому особисто зможете переконатися.

Використання сезонних продуктів у тренді в усьому світі. І це не випадково. Сезонні овочі та фрукти корисні та досить бюджетні.

Експериментувати на кухні завжди захоплююче. Кулінарна творчість популярна в усьому світі. Готуйте з позитивними емоціями.

Кулінарка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» рецептом страви, яку варто приготувати вже найближчим часом. 

Ягідна сальса з хурмою та зеленню

  • 100 г журавлини
  • 1 хурма
  • 10−20 г зелені
  • 1 червона цибулина
  • Перчик чилі
  • 1 чайна ложка меду
  • 1 чайна ложка соку лайма
  • Перець
  • Сіль
  • 1 столова ложка оливкової олії

Подрібнити цибулину, хурму, журавлину та зелень — кінзу або руколу. Додати сіль, перець, сік лимона, мед та оливкову олію. За бажання можна додати трохи часнику або перцю чилі.

І смачного вам і вашим рідним та близьким!



Загрузка...