Соковиті пісні котлети з найпростіших продуктів: нічого смачнішого ви ще не їли
Як приготувати смачні, але пісні страви з найпростіших продуктів, які завжди є під рукою? Спробуйте котлети з вівсянки та картоплі, які порадують вас соковитим та ніжним смаком. Така страва урізноманітнить ваше пісне меню і буде дуже корисною.
Як готувати котлети з вівсянки та картоплі, розповідає посилання на рецепт на каналі "Українська хата" в YouTube.
Що вам знадобиться:
- Вівсяні пластівці - 200 г
- Картопля - 250 г
- Часник - 3 зубчики
- Цибуля - 2 шт.
- Сіль, спеції, чорний молотий перець - до свого смаку
- Олія для смаження
Як готувати котлети з вівсянки та картоплі
Візьміть глибокий посуд, висипте туди вівсяні пластівці та залийте окропом так, щоб вода ледь покривала пластівці. Якщо у вас вівсянка дрібна, швидкого приготування - залиште набухати на 10 хвилин. Якщо ж грубого помелу, для варіння - залиште на 30 хвилин.
Часник та цибулю потрібно подрібнити на тертці або за допомогою блендера. Картоплю очистити та натерти на великій тертці.
Скласти все в одну посудину, додати вівсянку, сіль і улюблені спеції. Пікантного смаку котлетам нададуть куркума або паприка - експериментуйте!
Усю масу потрібно дуже добре вимішати. Поставте сковорідку на вогонь, розігрійте, додайте олію. Мокрими руками (щоб фарш не прилипав до рук), сформуйте невеликі та пласкі котлети. Смажте до золотистого відтінку з двох сторін.
Подавати до столу котлети можна з овочами, гарнірами, салатом та будь-яким соусом до вашого смаку.