Ідеальна страва для затишної вечері: як приготувати ніжну картоплю у хрусткому беконі
Картопля в беконі - це ідеальна страва для затишної вечері з рідними. Хрусткий бекон, ніжна картопля та аромат спецій створюють неперевершене поєднання, яке точно сподобається кожному.
"Якщо не знаєте, що приготувати на вечерю, картоплю в беконі сподобається всім. Така картопля підійде і на святковий стіл", - каже фудблогерка Наталія Жук.
Готується ця страва швидко і легко, а результат виглядає так, ніби ви доклали чимало зусиль.
Картопля в беконі
Інгредієнти:
Картопля
Вода.
Сіль.
3 столові ложки домашнього майонезу.
200 г сметану.
Зелень - кріп.
2 зубчики часнику.
Сіль, чорний перець.
Рослинна олія.
150 г бекону.
70 г сиру.
Випікати при 200 ° С 10-15 хвилин.
Зелена цибуля для прикраси.
Як приготувати
Для початку очищену картоплю викладаємо в каструлю, заливаємо водою, солимо і варимо до готовності, але так щоб вона не розварилася.
Тим часом три столові ложки майонезу перемішуємо зі сметаною. Дрібно нарізаємо пучок кропу, його теж відправляємо у миску.
Також подрібнюємо два зубчики часнику та сіль, чорний перець за смаком. Все добре перемішуємо.
Картопля зварилася, зливаємо воду, до неї відправляємо приготовлений соус і добре перемішуємо щоб кожен шматок був у соусі.
Також нам знадобиться тонко нарізаний бекон.
Кожну картоплю загортаємо у бекон.
І викладаємо у форму, яку я попередньо змастила олією.
Зверху змащуємо залишками соусу.
Потім на тертці натираємо улюблений сир і посипаємо ним зверху.
Ставимо в розігріту до 200 ° в духовку приблизно на 10-15 хвилин.
Все готово, викладаємо на тарілку посипаємо дрібно нарізаною зеленою цибулькою. І кличемо рідних до столу це дуже і дуже смачно.