Ідеальна страва для затишної вечері: як приготувати ніжну картоплю у хрусткому беконі

Ідеальна страва для затишної вечері: як приготувати ніжну картоплю у хрусткому беконі

Картопля в беконі - це ідеальна страва для затишної вечері з рідними. Хрусткий бекон, ніжна картопля та аромат спецій створюють неперевершене поєднання, яке точно сподобається кожному.

"Якщо не знаєте, що приготувати на вечерю, картоплю в беконі сподобається всім. Така картопля підійде і на святковий стіл", - каже фудблогерка Наталія Жук.

Готується ця страва швидко і легко, а результат виглядає так, ніби ви доклали чимало зусиль.

Картопля в беконі

Інгредієнти:

Картопля

Вода.

Сіль.

3 столові ложки домашнього майонезу.

200 г сметану.

Зелень - кріп.

2 зубчики часнику.

Сіль, чорний перець.

Рослинна олія.

150 г бекону.

70 г сиру.

Випікати при 200 ° С 10-15 хвилин.

Зелена цибуля для прикраси.

Як приготувати

Для початку очищену картоплю викладаємо в каструлю, заливаємо водою, солимо і варимо до готовності, але так щоб вона не розварилася.

Тим часом три столові ложки майонезу перемішуємо зі сметаною. Дрібно нарізаємо пучок кропу, його теж відправляємо у миску.

Також подрібнюємо два зубчики часнику та сіль, чорний перець за смаком. Все добре перемішуємо.

Картопля зварилася, зливаємо воду, до неї відправляємо приготовлений соус і добре перемішуємо щоб кожен шматок був у соусі.

Також нам знадобиться тонко нарізаний бекон.

Кожну картоплю загортаємо у бекон.

І викладаємо у форму, яку я попередньо змастила олією.

Зверху змащуємо залишками соусу.

Потім на тертці натираємо улюблений сир і посипаємо ним зверху.

Ставимо в розігріту до 200 ° в духовку приблизно на 10-15 хвилин.

Все готово, викладаємо на тарілку посипаємо дрібно нарізаною зеленою цибулькою. І кличемо рідних до столу це дуже і дуже смачно.



Загрузка...