У "Резерв+" тепер можна шукати вакансії в Силах оборони

У "Резерв+" тепер можна шукати вакансії в Силах оборони

У застосунку "Резерв+" став доступний сервіс рекрутингу, який дозволяє знайти оптимальну для себе вакансію у війську серед тисяч різних варіантів.

Як повідомила прес-служба Міноборони, сервіс пропонує найбільший перелік відкритих посад у Силах оборони — понад 4 000, який щодня зростає.

"Резерв+" стає екосистемою сервісів для військовозобов’язаного. Яка допомагає йому розв’язувати питання у кілька кліків. Дає можливість знайти собі бригаду, у яку можна потрапити напряму, й посаду, на якій можна ефективно застосовувати свої знання та вміння. "Це перша версія сервісу, поступово ми поліпшуватимемо його. Тому будемо раді почути фідбек користувачів", - зазначила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко.

За її словами, "Резерв+" допомагає користувачам обрати посади, що найкраще відповідають їхньому досвіду та вподобанням. 

Черногоренко пояснила, що для пошуку вакансії необхідно пройти короткий тест, вказавши, наприклад, наявність військової освіти чи сферу, в якій людина розбирається найкраще.

Крім того, вона поінформувала, що застосунок містить детальний опис вакансій, включаючи інформацію про бригади, їх командування, досягнення та згадки у ЗМІ. Інтуїтивний інтерфейс дозволяє швидко ухвалювати рішення: натиснути "плюс", щоб зберегти пропозицію для подальшого ознайомлення, або "мінус" для її відхилення.

Джерело: www.unian.ua



Загрузка...