Задушив, а тіло викинув біля траси: затримали далекобійника, який вбив випадкову знайому на Одещині

Задушив, а тіло викинув біля траси: затримали далекобійника, який вбив випадкову знайому на Одещині
Правоохоронці затримали далекобійника, якого підозрюють у вбивстві жінки. Під час сварки зловмисник задушив потерпілу і викинув у хащі при дорозі майже за 35 кілометрів від місця злочину. Чоловіку вже повідомили про підозру. За скоєне йому загрожує до 15 років ув’язнення. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на ГУ НП в Одеській області.
Нагадаємо небіжчицю було виявлено 13 червня на 425 кілометрі автодороги сполученням Київ – Одеса. Поліцейські попередньо встановили, що жінка, якою виявилася 29-річна полтавчанка, померла від асфіксії.
Встановлено, що 10 червня ввечері 40-річний далекобійник з Хмельниччини зупинився перепочити на стоянці автозаправної станції на 459 км траси Київ – Одеса, поблизу села Нерубайське Одеського району. Там він і познайомився з потерпілою.
Спілкування вони продовжили в салоні вантажівки за розпиттям алкоголю. Під час розмови між ними виникла суперечка, яка переросла у конфлікт. Чоловік задушив жінку, а після ночівлі, вранці, вирушив у дорогу. Проїхавши близько 35 кілометрів, зловмисник зупинив автомобіль поблизу села Шеметове Березівського району, викинув тіло небіжчиці у траву біля проїзної частини і поїхав далі у бік столиці.
Правопорушника поліцейські розшукали аж на Львівщині. Чоловік у скоєному зізнався.
Далекобійнику повідомили про підозру в умисному вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині.
Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 115 Кримінального Кодексу України і карається позбавленням волі строком від семи до п’ятнадцяти років.
Суд задовольнив клопотання слідчих та обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Слідство триває.
 
 


Загрузка...