На Одещині знову неповнолітні підпалили військові авто

На Одещині знову неповнолітні підпалили військові авто

В Одеській області затримали двох підлітків, підозрюваних у підпалі авто військових. Про це з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах повідомляє «Думська», передає інформаційна агенція «Юг.Today».

За наданою інформацією, правоохоронці підозрюють затриманих у підпалі двох авто у Лиманському. Тут 17 червня рано-вранці на подвір’ї будинку загорілися Volkswagen LT-35 і Нyundai Santa Fe. Перша машина згоріла повністю, друга — частково. Обидва авто належать військовим із Рівненської області.

Наші колеги зазначають, що пізно ввечері 17 червня хтось підпалив вантажівку Citroen, що належить волонтеру, в Пересипському районі Одеси. Поліцейські виявили на лобовому склі залишки невідомої речовини.

Нагадаємо, що раніше в Одесі кримінальна поліція викрила двох хлопців, 13 та 16 років, які вчинили підпал двох автомобілів, що належали військовослужбовцям. Підлітків затримали разом з двома приятелями 16 та 18 років при спробі підпалити ще одне авто.

Чому і за чиєю вказівкою неповнолітні здійснюють такі злочинні вчинки, розповів волонтер та військовослужбовець Тарас Котов, який прогнозував подібний розвиток ситуації ще минулого року.



Загрузка...