На Одещині затримано зловмисника за підозрою у зґвалтуванні дев’ятирічної дівчинки

На Одещині затримано зловмисника за підозрою у зґвалтуванні дев’ятирічної дівчинки

Попередньо поліцейські встановили, що вночі, коли нікого з дорослих не було вдома, зловмисник проник через незачинені двері до приватного будинку, де на той момент перебували дві сестрички шести та дев’яти років, і силоміць затягнув старшу дівчинку на сусідський город та зґвалтував. Від доньки про подію дізналась мати, яка повідомила до поліції.

Про це повідомили в головному управлінні Національної поліції в Одеській області, передає  інформаційна агенція «Юг.Today».

У ході проведення першочергових слідчо-розшукових заходів оперативники територіального підрозділу поліції встановили, що до злочину причетний 25-річний молодик, який нещодавно переїхав у той населений пункт зі своєю співмешканкою. Його розшукали і затримали.

Під процесуальним керівництвом місцевої окружної прокуратури поліцейські повідомили фігуранту про підозру за ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України. Йдеться про зґвалтування, вчинене щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від 10-ти до 15-ти років. 

За клопотанням слідчих підозрюваному судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

В рамках розпочатого провадження призначено низку експертиз. Слідство триває.



Загрузка...