В усіх районах Одеси планують покращити якість мобільного зв’язку під час відключення електроенергії

В усіх районах Одеси планують покращити якість мобільного зв’язку під час відключення електроенергії

В Одеській обладміністрації порушили питання щодо функціонування електронних комунікаційних мереж (мобільного зв’язку) в Одесі в умовах можливих відключень електропостачання та розширення мереж для впровадження нового стандарту зв’язку. Про це було повідомлено у соцмережах Одеської ОВА, передає інформаційна агенція «Юг.Today».

Наразі розглядалися об’єкти інфраструктури міста, які можуть бути використані для розміщення базових станцій, де наявні системи резервного живлення та є можливість впровадження нових технологічних рішень. Таким чином у місті мають намір створити нові місця для базових станцій мобільного зв’язку, з метою забезпечення стабільним покриттям усіх районів міста, зокрема густонаселені та віддалені території.

«У сучасному світі мобільний зв’язок – це не просто дзвінки та повідомлення. Це доступ до інформації, безпека, зв’язок із близькими в надзвичайних ситуаціях. Забезпечення стабільного зв’язку є критично важливим, особливо під час війни. Ми вдячні операторам мобільного зв’язку та представникам комунальних підприємств міста за їхню готовність до співпраці та швидкі дії. Спільними зусиллями ми зможемо створити надійну систему комунікацій.», – зазначив заступник голови Одеської ОВА Сергій Кропива.


Загрузка...