В Одеському ТЦК та СП прокоментували ймовірне побиття жінки представниками структури

В Одеському ТЦК та СП прокоментували ймовірне побиття жінки представниками структури

Останню добу соцмережами шириться інформація з відповідними фото та відео щодо побиття в Одесі жінки представником ТЦК. На відеозаписі потерпілої можна побачити як чоловік у військовій формі почав завдавати їй ударів милицями. Згодом з’явилися фото наслідків побиття. Зокрема видно, що ударів жінка зазнала по голові та обличчю, що вказано й у медичній довідці. За словами потерпілої, представники ТЦК та СП затримали під час прогулянки її товариша та намагалися кудись відвезти автобусом, що жінка вирішила зафіксувати на камеру, у тому числі – номери транспорту. Саме у той момент на неї накинувся з милицями чоловік у військовій формі та почав наносити тілесні ушкодження.

На цей резонансний випадок сьогодні вранці відреагували у пресслужбі Одеського обласного ТЦК та СП, передає інформаційна агенція  «Юг.Today».

А саме військові повідомляють, що було розпочато службову перевірку:

«За фактом події, що трапилась днями під час комендантської години з громадянкою в Одесі на вулиці Грецкій, розпочато службову перевірку. У разі виявлення та доведення провини представників ТЦК та СП, вони буду притягнуті до відповідальності згідно чинного законодавства. Керівництво Одеського обласного ТЦК та СП засуджує будь-які прояви насильства та співпрацює з правоохоронними органами для встановлення реальних обставин», – йдеться в дописі Одеського обласного ТЦК та СП.

Фото – з соцмереж

Джерело: yug.today



Загрузка...