Починають шукати це на стороні: п'ять речей, яких не вистачає чоловікам у шлюбі(фото)

Починають шукати це на стороні: п'ять речей, яких не вистачає чоловікам у шлюбі(фото)

Кожній парі здається, що у них точно все буде добре. Але минають роки, почуття притуплюються, а сімейне життя виявляється зовсім не таким, як уявлялося.

Дуже часто трапляється так, що чоловік починає поглядати в різні боки, щоб компенсувати те, чого йому не вистачає в шлюбі.

 
Є кілька основних речей, яких з роками не вистачає чоловіку, щоб бути щасливим
Є кілька основних речей, яких з роками не вистачає чоловіку, щоб бути щасливим 

Уважна дружина не допустить такого розвитку подій. Але деяким жінкам іноді потрібно вказати на те, чому варто приділити особливу увагу в стосунках, пише tviysvit.

Ось п'ять важливих речей, які потрібні чоловікам у шлюбі. І якщо вони їх не отримують, тоді починають шукати цього на стороні.

Відчуття свободи

Більшість чоловіків дуже цінують відчуття власної свободи у стосунках. Вони хочуть легкості і можливості приймати власні рішення без озирання на думку дружини. Їм хочеться незалежності, а не постійних нагадувань, що вони щось комусь винні.

Особливо це стосується тих чоловіків, які до одруження були амбітними, ініціативними та енергійними. Такі звикли не звертати увагу на думку оточуючих, тому тиск у шлюбі може призвести до великих проблем.

Що робити дружині: не тисніть на свого чоловіка. Звісно, існують важливі сімейні питання, які потребують участі вас обох, але давайте йому можливість приймати також і одноосібні рішення.

Відчуття власної важливості

Пригадайте, яким закоханим поглядом ви дивилися на свого нареченого до одруження. Він викликав у вас захват, ви хотіли йому сподобатися, прислухалися до його думки. А що тепер, коли ви живете в шлюбі вже десять, п'ятнадцять чи двадцять років. Безглуздо заперечувати, що ваше відношення до нього змінилося, особливо, коли ви вже знаєте про всі його недоліки.

Насправді це дуже ранить чоловіків, навіть тих, які намагаються не показувати своєї тонкої натури. Кожен з них прагне відчувати свою значимість, а не щодня бачити погляд, як на порожнє місце.

Що робити дружині: якщо хочете зберегти стосунки, постарайтеся покращити своє ставлення до чоловіка. Пригадайте, чим він приваблював вас колись, адже не могло все це просто розчинитися в повітрі. І частіше робіть йому компліменти, хваліть - чоловіки від цього просто розквітають. І ви в результаті тільки виграєте.

Відчуття новизни та свіжих вражень

 
Є кілька основних речей, яких з роками не вистачає чоловіку, щоб бути щасливим
Є кілька основних речей, яких з роками не вистачає чоловіку, щоб бути щасливим 

Свіжість та яскравість стосунків у шлюбах, на жаль, зберігаються недовго. Сірі будні, щоденні клопоти, побутові проблеми - все це вбиває романтику і відчуття новизни. І коли весела дівчина перетворюється на постійно стурбовану чимось дружину, чоловік починає озиратися в пошуках припливу адреналіну.

Що робити дружині: не грузнути з головою в сімейному житті, а залишати час для розваг. Згадайте, як вам було весело разом раніше. Адже ще донедавна ви були здатні на божевільні вчинки, у вас частіше був гарний настрій, і саме ця легкість приваблювала вашого чоловіка. Тому важливо залишати в стосунках місце для нових яскравих вражень. Нехай це будуть спільні подорожі, еротичний флірт чи подарунки без причини - головне, щоб вам обом це подобалося.

Підтримка та розуміння

Навіть найсильніші чоловіки потребують постійної підтримки від найближчої людини - своєї дружини. Вони хочуть чути прості, але такі дієві слова, що у них все вдасться. Їм важливо в будь-якому випадку розраховувати на розуміння, навіть якщо вони зазнають невдачі. На жаль, більшість жінок не тільки не підтримують своїх чоловіків, а й регулярно вказують їм на їхні недоліки.

Що робити дружині: не шкодуйте слів підтримки для власного чоловіка. Адже це так просто — сказати йому "Мені так пощастило з тобою", "Я вірю в тебе", "Я завжди на твоєму боці". Такі слова справді надихають.

Якісний інтим

 

Багато жінок намагаються бути ідеальними господинями, чудовими матерями і вірними дружинами. Це добре. Але при цьому вони не надають належного значення такій важливій сфері як інтимним стосункам. А це саме та частина шлюбу, яка дозволяє відчувати справжню єдність та близькість. Якщо чоловік не відчуває взаємного тяжіння із власною дружиною, він починає шукати це з іншими жінками.

Що робити дружині: згадайте, що ви - Жінка. Навчіться знаходити час лише для вас двох, не припиняйте доглядати за собою, спокушайте його новою красивою білизною. А головне, пам'ятайте: все це потрібно робити щиро. Чоловіки тонко відчувають вдавання.



Загрузка...