13 маленьких речей, які зроблять вас надзвичайно впевненими

13 маленьких речей, які зроблять вас надзвичайно впевненими

Знайти впевненість – справа не з легких, у декого на це можуть піти роки, а у когось вона є з народження. Проте є 13 маленьких речей, які зроблять вас упевненими, пише Your Tango.

1. Ходіть і сидіть з прямою спиною

Дослідження свідчать, що постава може впливати на відчуття впевненості. Дослідники виявили, що люди, яким було наказано сидіти прямо, частіше вірили думкам щодо того, чи відповідають вони вимогам для якоїсь роботи, які вони записали, перебуваючи в цій позі.

2. Змінюйте себе для досягнення цілей

Поставте високу мету, а потім зробіть кроки, щоб буквально стати тією людиною, якою вам потрібно бути, щоб досягти цієї мети. Реалізація ваших цілей залежить від того, що ви робите тут і зараз.

3. Надішліть другу смішне аудіоповідомлення

Інколи смішні голосові повідомлення можуть стати джерелом натхнення і чудовим способом підняти настрій.

4. Зробіть п'ять неглибоких вдихів носом

Зробіть це зараз. Подивіться, як зміниться ваш настрій за цей проміжок часу. Ваш розум заспокоюється, ваш блукаючий нерв активується, і почуття оптимізму підвищується.

5. Менше думайте

Легко повірити в те, що нам потрібно контролювати своє життя, постійно все аналізуючи. Спробуйте зупинитися на мить. Впевненість з’являється тоді, коли ми розслаблені – і розумом, і тілом.

6. Рухайтеся

Будь-який рух кращий, ніж сидіння на дивані і розчарування. Погуляйте, сходіть на пробіжку або намалюйте картину. Щасливі люди створені для того, щоб рухатися.

7. Відчуйте своє тіло

Спостерігайте за всіма своїми відчуттями, і побачите, як ваше розчарування розсіюється, коли ваше тіло розслабляється. Спробуйте зробити це просто зараз. Вам не потрібно шукати впевненості – вона вже є. 

8. Вирішіть перестати бути плаксивим

Просто відмовтеся бути слабкими. Лише в самому ухваленні цього рішення є величезна сила.

9. Створіть щось

Створення чогось – це буквальне вираження впевненості, тож творіть. Напишіть пісню, зіграйте її. Виконайте нарешті той пункт зі списку справ на рік. 

10. Танцюйте

Танець, особливо якщо ви робите це наодинці, може здатися чимось дурним. Але це одна з найбільш сильних речей, які ви можете зробити. Життя важке і часто буденне, бути містером Серйозністю – найлегше. 

11. Ведіть щоденник 

Іноді впевненість падає через те, що ми витрачаємо багато часу на погані речі в нашому житті. Це нормально. Але вам потрібно протистояти цій тенденції. Ведення щоденника – чудовий спосіб змінити сприйняття. Записуйте хороші речі, які відбуваються у вашому житті.

12. Припиніть звинувачувати інших

Перекладати провину за свої невдачі на інших може дати відчуття сили. І в деяких випадках, можливо, інші зіграли свою роль. Але кого це хвилює? Зрештою, ви програєте, коли видаєте себе за жертву. Відмовтеся від цього та візьміть відповідальність на себе.

13. Установіть планку

Візьміть курс на досягнення захоплюючої мети, яка вимагає від вас лише трансформації. Просте планування шляху до цієї мети подарує вам упевненість.



Загрузка...