Грантові програми під час воєнного стану в Україні стали досить суттєвою допомогою для підтримки бізнесу та започаткування нової справи.

Грантові програми під час воєнного стану в Україні стали досить суттєвою допомогою для підтримки бізнесу та започаткування нової справи.
Підприємливі мешканці Ізмаїлу та району активно користуються цією допомогою та подають заявки з бізнес-планами на отримання грантів.
Куди і які документи надавати, у якому розмірі можна отримати грант і як контролюватиметься його цільове використання?
В Ізмаїльській філії Одеського обласного центру зайнятості спеціалісти відповідають на ці питання, роз’яснюють та допомагають подавати заявку на грант від держави «єРобота. власна справа». Нагадаємо, «єРобота. Власна справа» – це урядова програма безповоротних грантів для створення та розвитку власного бізнесу.
На світлині момент, визначний для майбутньої підприємиці Діани, подання заявки на грант для започаткування власної справи під супроводом консультанта-роботодавця.
Слід зазначити, що впевненості Діані надали п’ятиденні курси від ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості», які вона вдало закінчила напередодні дистанційно.
Бажаємо Діані вдалого розвитку своєї ідеї підприємницької справи!
У вас є бізнес-ідея та бажання спробувати себе як підприємця, але ви не знаєте з чого почати? Фахівці Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості будуть раді стати у нагоді, допомогти реалізувати ваші ідеї та втілити їх у життя.
Чекаємо вас, м. Ізмаїл, пр. Незалежності, 32, або за телефоном (097) 008-77-67 у робочий час (понеділок четвер з 08:00 до 17:00, п’ятниця – з 08:00 до 15:45)


Загрузка...