Новий тиждень опустить на саме дно два знаки Зодіаку: хто вони

Новий тиждень опустить на саме дно два знаки Зодіаку: хто вони

Новий тиждень, з 8 по 14 квітня, стане шокуючим для деяких знаків Зодіаку. Вони можуть опуститися на саме дно, але проблема не в тому, що щось зараз пішло не так, а в тому, що вони відпрацьовуватимуть свою карму.

Рак

Для Раків настає вкрай несприятливий період. Ви часто глумитеся над людьми, обговорюєте їх за спиною, заздрите, робите так, щоб їм було погано... Але так не може тривати постійно. Люди не можуть через вас регулярно страждати.

Найближчим часом вам віділлються їхні сльози. Ви самі опинитеся в ситуації, вихід із якої вам складно буде знайти. Якийсь час ви поринете у свої страждання. Можливо, тоді ви навчитеся бути добрішими і нести світло в цей світ. А якщо ні, то цей негативні період у вашому житті триватиме дуже довго.

Діва

Можливо, у минулому житті ви зробили щось не так - когось сильно образили, поранили чиїсь почуття або серйозно підставили. Настав час для розплати. Всесвіт поставить вас рівно в таку саму ситуацію, в якій колись могла опинитися інша людина з вашої подачі. Вам доведеться пройти через те, що пройшла вона.

Цей період негативно позначиться на всіх ваших справах і, зокрема, на вашому емоційному стані. Беріть себе в руки, тому що повороти долі будуть дуже різкими.



Загрузка...