Як користуватися інтуїцією: розкрито важливі нюанси

Як користуватися інтуїцією: розкрито важливі нюанси

Багато людей цікавляться, як правильно жити, і коли треба прислухатися до свого внутрішнього голосу - інтуїції. Як виявляється, згідно з психологією, є 10 моментів, коли інтуїцію не варто ігнорувати.

Портал HackSpirit детально пояснив, як користуватися своєю інтуїцією. Варто зазначити, що інтуїцією називають внутрішній голос, який начебто звучить зсередини і щось підказує. Інтуїція може посилати сигнал про те, що щось не так, у вигляді занепокоєння, і це пов'язано з первинним інстинктом самозбереження, який часто називають реакцією "бий чи тікай". 

Нашій підсвідомості приписують здатність вловлювати тонкі сигнали, які може пропустити свідомість.

Як користуватися своєю інтуїцією - ось коли потрібно до неї прислухатися:

  • коли хочете їсти, але не знаєте, що саме вибрати з меню;
  • коли у вас з'являються нові стосунки - романтичні, робочі, дружні, і ви не можете збагнути, чи все у цих взаєминах нормально;
  • у стані пригніченості внутрішній голос може підказати, що саме вам потрібно зараз;
  • якщо після спілкування з кимось ви почуваєтеся пригніченими чи виснаженими;
  • коли все здається ідеальним;
  • під час ухвалення важливих рішень.

Якщо людина ігнорує свою інтуїцію, то може зіткнутися, зокрема, з відчуттям виснаження без видимої причини, постійною невпевненістю в собі, болісним почуттям занепокоєння, частою нерішучістю, тривожними снами чи жахіттям, стійким почуттям незадоволеності, незрозумілими фізичними симптомами, як-от біль у животі, головні болі.



Загрузка...