У Харкові попрощалися із вбитими Росією рятувальниками(фото)

У Харкові попрощалися із вбитими Росією рятувальниками(фото)

У Харкові 6 квітня попрощалися з трьома вбитими Росією рятувальниками.

В останню путь провели загиблих внаслідок російського удару рятувальників 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини 3-го Державного пожежно-рятувального загону. Про це повідомилиу Головному управлінні ДСНС України у Харківській області.

Під час виконання службових обов'язків загинули головні майстер-сержанти служби цивільного захисту Владислав Логінов, Сергій Байдалінов та Володимир Матюшенко.

"Їх цинічно вбила Росія, порушуючи усі існуючі конвенції і доктрини. Прицільним повторним ударом безпілотником-камікадзе, коли вони рятували людей. Хлопці до останнього подиху були віддані своєму покликанню і загинули як герої. Кожен з них мав за плечима чималий бойовий досвід та користувався неабияким авторитетом у колективі. У кожного були діти, дружини, батьки", - йдеться у повідомленні.

Останню шану загиблим героям прийшли віддати близькі, рідні, друзі та побратими. Поховали рятувальників під прощальні звуки пожежних сирен.

"Ми пам'ятатимемо загиблих колег як вірних друзів та справжніх професіоналів. Вони віддали життя заради інших. Їхній подвиг навіки залишиться в наших серцях", - додають у ДСНС.



Загрузка...