"Здав" копам журналістів: нардеп Тищенко потрапив у скандал в Ужгороді

"Здав" копам журналістів: нардеп Тищенко потрапив у скандал в Ужгороді

В Ужгороді поліція посеред ночі завітала у готельний номер до журналістів "Української правди" після скарги народного депутата Миколи Тищенка. Про це повідомив у своєму Фейсбуці журналіст видання Михайло Ткач.

"Готель. 2:40 ночі. Декілька екіпажів поліції та цивільні авто почали вишиковуватись довкола готеля, де зупинилась наша знімальна група", – написав він.

Поліцейські постукалися у двері номера, який винайняли журналісти, та почали вимагати у них документи.

"Тищенко Микола, народний депутат, дав повідомлення, що протягом двох днів його переслідує автомобіль "Мітсубісі Лансер" чорного кольору. Ми прийшли щоб встановити людей, які користуються цим автомобілем. Ну, і спитати взагалі: переслідували – не переслідували", – заявили поліціянти.

Як видно на опублікованому журналістами відео, попри досить пізній візит, поліцейські поводилися з журналістами вельми коректно. Втім знімальну групу обурив сам факт того, що поліція так оперативно відреагувала на звичайну скаргу за номером 102, яку залишив нардеп.

"Народний депутат Микола Тищенко, якого в Ужгороді супроводжують два охоронця, вважає, що знімати його можна лише після попередження про зйомку. (...) Словом, якщо ви в Ужгороді викликаєте поліцію, кажіть що ви – Микола Тищенко і приїдуть всі вільні у місті екіпажі. Незалежно від години", – написав Михайло Ткач.

Щодо самого нардепа журналіст зауважив, що той нібито "забуває" декларувати свій бізнес в Ужгороді, що і стало предметом для журналістського розслідування.

"Те що деякі народні депутати замість війни займаються бізнесом – це куди більш реальна загроза для країни ніж здається", – переконаний журналіст.

Поліція прийшла до журналістів



Загрузка...