За Україну воює Ісус: він командир розвідувальної роти

За Україну воює Ісус: він командир розвідувальної роти

За Україну воює 25-річний офіцер 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила, якого звати Ісус-Назар Коржов. Завдяки своєму незвичному імені чоловік став відомим ще зі свого дитинства. Тепер Ісус бореться за Україну проти російських окупантів.

Дати ім’я Ісус хлопцю вирішив його батько Андрій Коржов. Чоловік у 1999 році в газеті "Сегодня" розповів, що тривалий час він та дружина Лариса мріяли про дітей. Коржов тоді звернувся до Бога та пообіцяв, що якщо у нього народиться син, то він назве його Ісус. Через два тижні Лариса повідомила, що вагітна. 

Чоловік виконав обіцянку та назвав сина Ісусом. Згодом хлопцю змінили ім’я на подвійне — Ісус-Назарій, що мало означати Ісус із Назарета. Таке рішення було прийняте через релігійні міркування, адже деяким людям не було зручно називати дитину Ісусом.

Народжений в селищі Стара Вижівка, що на Волині, Ісус має звання старшого лейтенанта та є командиром розвідувальної роти 24-ї ОМБр. Чоловік почав свій бойовий шлях ще у 2017 році, коли був на контракті у 80-й десантно-штурмовій бригаді та брав участь в АТО. Через свої якості хлопцю запропонували йти вчитись на офіцера в Одеську військову академію. Ісус-Назар закінчив її вже під час повномасштабної війни та одразу потрапив на фронт. Ісус був двічі поранений, однак кожного разу відновлювався та повертався у бій.

На Youtube-каналі 24 ОМБр імені короля Данила опубліковане інтерв’ю з Ісусом Коржовим у якому офіцер розповідає про своє ім’я, а також про війну в Україні. Ісус прямо говорить, що не розуміє тих, хто розслабляється на "мирній великій землі" та ходить на дискотеки та в спортзали. За його словами, це може призвести і до поразки України, якщо це триватиме й надалі. Однак сам Ісус переконаний, що російських окупантів в Україні чекає лише смерть.
Джерело: society.comments.ua

 

 



Загрузка...