Дизайнери створили космічну сумочку, яка на 99% складається з повітря і важить 33 грами

Дизайнери створили космічну сумочку, яка на 99% складається з повітря і важить 33 грами

До вашої уваги незвичайна сумка Air Swipe. Вона виготовлена з найлегшого твердого матеріалу на планеті Земля.

 

Яйцеподібний, майже прозорий клатч, який, здається, був зірваний прямо з космічного корабля у фільмі "Прибуття", Air Swipe складається з речовини, що на 99% складається з повітря і на 1% – зі скла. Скляна частина – це, власне, наноматеріал аерогель кремнезему, який творча команда Coperni описує як "дуже делікатний (і некрихкий)", пише Harper's Bazaar. 

Перш ніж стати останнім проривом у світі моди, аерогель кремнезему використовувався NASA для збору космічного пилу, адже матеріал може витримувати екстремальну температуру і тиск, що в 4 000 разів перевищує його вагу.

a hand holding a coperni bag

Розроблений професором Іоаннісом Міхалудісом – дослідником і художником, який є одним з перших, хто почав використовувати аерогель кремнезему в образотворчому мистецтві – Air Swipe є найбільшим об'єктом, коли-небудь створеним з цього наноматеріалу... і важить він всього лише близько 33 грамів.

Витвір Coperni підіймає великі питання про майбутнє аксесуарів. Якщо ми можемо зробити гаманець практично з повітря, що далі? І чи є це сигналом для більш сталого майбутнього моди?

Звісно, коли ми звертаємося до клатчів за стилем, ми також очікуємо, що вони будуть вміщати речі. Коли Coperni опублікував відео з сумкою в інстаграмі, один з коментаторів висловив те, що було у всіх на думці, запитавши: "Чи виконує вона функцію сумки?"

Бренд відповів: "Вона може вмістити iPhone ;)".

Ось так, друзі: легка, екологічна, футуристична та функціональна. З наближенням завершення Місяця моди Coperni доводить, що небо – це дійсно межа, і саме повітря може бути ключем до всіх наших майбутніх улюблених сумок.

Джерело: maximum.fm





Загрузка...